Verwarming

Op deze pagina vind je 1 domotica producten in de categorie Verwarming en met de volgende eigenschappen: Merk (TKB Home).

Verwarming - Alle producten

Op deze categoriepagina vindt je alle verschillende soorten slimme verwarming producten voor jouw domotica systeem. Denk bijvoorbeeld aan de FIBARO thermostartknoppen om iedere ruimte afzonderlijk te kunnen bedienen. Zo kun je je verwarming ook bedienen als je niet thuis bent zodat het huis alvast warm is als je thuis komt.

TD Comfort streeft ernaar een zo compleet mogelijk assortiment aan te houden. Mis je toch iets? Laat het ons weten zodat wij ons assortiment kunnen uitbreiden.

  • TKB Home Z-Wave Thermostaat met kleuren touchscreen

    0 out of 5

    Deze nieuwe thermostaat van TKB Home is een digitale thermostaat die is ontworpen voor gebruik met zowel vloerverwarming als reguliere verwarming. Het kleurenscherm van 4.3 inch ondersteunt een viertal talen. Met deze thermostaat is het mogelijk om met vijf voorgeprogrammeerde scenes de perfecte kamertemperatuur in te stellen voor iedere situatie. Daarbij is het ook mogelijk om op verschillende momenten van de dag verschillende temperaturen in te stellen. De thermostaat wordt geleverd met een sensor voor vloerverwarming.

     99,95
Toegevoegd aan de winkelwagen:

De waardering van www.tdcomfort.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 8.9/10 gebaseerd op 38 reviews.