Sensoren

Op deze pagina vind je 4 domotica producten in de categorie Sensoren en met de volgende eigenschappen: Merk (Zipato).

Sensoren - Alle producten

Op deze categoriepagina vindt je alle sensoren voor jouw domotica systeem. Van bewegingssensoren tot aan temperatuursensoren. Het gemak van sensoren zorgt er voor dat je ook je telefoon niet meer nodig hebt om bijvoorbeeld het licht aan te zetten. Hiermee kun je jouw domotica systeem nog verder uitbreiden.

TD Comfort streeft ernaar een zo compleet mogelijk assortiment aan te houden. Mis je toch iets? Laat het ons weten zodat wij ons assortiment kunnen uitbreiden.

 • Zipato – ZipaTile

  4.00 out of 5

  In onze ogen is de ZipaTile niet alleen een van de mooiste domotica controllers, maar ook een van de meest veelzijdige. Zipato heeft de ’tile’ gevuld met tal van sensoren, een camera, microfoon, luidsprekers en de mogelijkheid voor vele externe verbindingen Daarom is het een slim en heel mooi all-in-one-apparaat en kan fungeren als compleet home control-systeem.

   349,00
 • Zipato – Gas Sensor

  0 out of 5

  Een onopgemerkte gaslekkage kan een groot gevaar veroorzaken – niet alleen van uw huis, maar ook voor je leven. The Zipato Gas sensor beschermt u tegen dit door een betrouwbare waarschuwing van een brandbaar gaslekkage wanneer een bepaalde grenswaarde wordt overschreden.

   57,00
 • Zipato – Amper Meter Clamp 35A

  0 out of 5

  De Amper meter klem 35A wordt gebruikt voor nauwkeurige monitoring en automatisering. Dit geldt ook voor het meten van kostentoerekening, dynamisch energieverbruik en piekbelasting anlysering.

   25,00
 • NEO Coolcam – Motion Sensor 2 (PIR, temperature & light)

  0 out of 5

  NEO Coolcam Motion Sensor 2 wordt geleverd met een mooi ontwerp zoals een bal en heeft een detectiebereik van 7 meter.

   36,00
Toegevoegd aan de winkelwagen:

De waardering van www.tdcomfort.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.3/10 gebaseerd op 28 reviews.