Sensoren

Op deze pagina vind je 3 domotica producten in de categorie Sensoren en met de volgende eigenschappen: Merk (SCHWAIGER).

Sensoren - Alle producten

Op deze categoriepagina vindt je alle sensoren voor jouw domotica systeem. Van bewegingssensoren tot aan temperatuursensoren. Het gemak van sensoren zorgt er voor dat je ook je telefoon niet meer nodig hebt om bijvoorbeeld het licht aan te zetten. Hiermee kun je jouw domotica systeem nog verder uitbreiden.

TD Comfort streeft ernaar een zo compleet mogelijk assortiment aan te houden. Mis je toch iets? Laat het ons weten zodat wij ons assortiment kunnen uitbreiden.

 • SCHWAIGER – 4 in 1 Multi Sensor

  0 out of 5

  Deze SCHWAIGER multisensor combineert 4 sensoren in één apparaat! Het bestaat uit een deur of raam en een beweging, licht en temperatuursensor.

   69,00
 • SCHWAIGER – Door and Window Sensor

  0 out of 5

  Deze SCHWAIGER deur en raamsensor geeft aan of een raam of deur geopend of gesloten is. Het product bestaat uit twee componenten de detector en een magneet.

   43,00
 • SCHWAIGER – Smoke Sensor

  0 out of 5

  Deze SCHWAIGER rooksensor gebruikt een foto- sensor voor betrouwbare en veilige rookdetectie. Hij geeft een signaal als hij rook detecteert.

   68,00
Toegevoegd aan de winkelwagen:

De waardering van www.tdcomfort.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.0/10 gebaseerd op 40 reviews.