Over ons

Ons verhaal

TD Comfort heeft een breed assortiment en kennisniveau als het gaat om Domotica oplossingen voor in en rond het huis. Wij zijn dagelijks bezig om de nieuwste ontwikkelingen op de markt in de gaten te houden zodat wij onze klanten op een zo goed mogelijke manier kunnen adviseren over de meest innovatieve Domotica oplossingen. Onze visie op de markt is dan ook dat er binnen 10 jaar geen huizen meer worden gebouwd met traditionele schakelaars, thermostaten etc.

TD Comfort is voortgekomen uit passie en hobby voor het automatiseren van alledaagse activiteiten zoals het inschakelen van verlichting, verwarming en het openen van gordijnen. In de tijd dat wij hier mee zijn begonnen waren er nog geen plug and play domotica oplossingen voor de consument beschikbaar. Wij zijn toen dan ook tegen veel uitdagingen aangelopen en hebben we besloten om deze kennis te gaan delen met de wereld.

Vandaag de dag leveren wij dan ook een totaalpakket voor jouw domotica systeem cq. slimme woning. Van een goed advies, de beste en meest innovatieve producten, tot aan ondersteuning.

Wij proberen altijd een compleet assortiment aan te bieden aan onze klanten, mocht je toch iets missen in ons assortiment dan horen wij dat graag!

Door de combinatie van ons productportfolio en kennis ben je bij ons aan het goede adres.

Waarom TD Comfort

Gratis verzending vanaf €60,-

Voor bestellingen boven de €60,- sturen wij alles gratis naar je op.

Niet goed, Geld terug!

Ben je niet tevreden over onze producten of diensten? Geen probleem, we komen er altijd uit!

Gratis support

Wij hebben van onze hobby ons werk gemaakt. Wij zijn dan ook benieuwd naar jouw uitdagingen / vragen.
De waardering van www.tdcomfort.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.0/10 gebaseerd op 40 reviews.