Veelgestelde vragen

Veel gestelde vragen


Gaaf dat je geïnteresseerd bent in de wonderen wereld van domotica! Speciaal voor jou hebben wij een aantal use cases opgesteld waarbij wij in een verhaalvorm bepaalde functionaliteit toelichten. Tevens staat er bij iedere use case vermeld welke producten je ervoor nodig hebt. Neem snel een kijkje. Mocht je er nou nog niet uitkomen, neem dan gerust contact met ons op. Heb je de handige chatfunctie (rechts) al zien staan?
Wij werken samen met PostNL en GLS als het gaat om de leveringen naar jouw thuis. Wanneer je niet thuis bent zal de levering de volgende dag nogmaals worden aangeboden. Als je dan ook niet thuis bent wordt het pakket bij de buren of bij het dichtstbijzijnd pakketpunt afgeleverd. Op die manier heb je jouw pakket toch altijd snel in huis.
Wanneer een bestelling op werkdagen voor 17:00 uur is betaald dan wordt deze doorgaans nog dezelfde dag verzonden. De levertijd bedraagt vanaf dan 1-4 dagen afhankelijk van het product. Bij sommige producten gelden andere levertijden omdat deze uit een ander magazijn worden geleverd. Wij zullen afwijkende levertijden altijd bij het product op de website vermelden. Uiteraard streven wij ernaar om jouw bestelling zo snel mogelijk af te leveren, daar is immers iedereen gebaat bij. Will je zeker weten  wanneer het geleverd word en heeft u geen Track & Trace code ontvangen? Mail ons dan gerust op klantenservice@tdcomfort.nl. Wij zullen je doorgaans hetzelfde uur nog beantwoorden.
Volgens de Nederlandse wet mag u een product dat u online heeft besteld binnen 14 dagen retour sturen. Uiteraard doen wij hier niet moeilijk over, neem vooraf contact op met onze support afdeling via klantenservice@tdcomfort.nl en wij zorgen voor de juiste afhandeling. Wij willen u vragen het product in de originele verpakking terug te sturen.
Geen probleem, tijdens het bestellen kunt een een ander afleveradres opgeven voor uw bestelling.
De App EweLink is gratis verkrijgbaar om de Sonoff te configureren. Naast deze app is het ook mogelijk om de Sonoff te integreren met Google Assistant, Amazon Alexa en IFFT. Zo kun je jouw Sonoff zeer laagdrempeling opnemen in allerlei slimme integraties.
De waardering van www.tdcomfort.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.0/10 gebaseerd op 40 reviews.