Basisstations

Domotica basisstations - Alle producten

Op deze categoriepagina vindt je alle basisstations jouw domotica systeem. Van de Athom Homey tot aan de Fibaro Home Centers. Hiermee kun je jouw domotica systeem nog beter aansturen. Het basisstation is het hart van jouw domotica systeem en daarom een erg belangrijke keuze. Om je hiermee te helpen hebben wij de basisstation keuze hulp.

TD Comfort streeft ernaar een zo compleet mogelijk assortiment aan te houden. Mis je toch iets? Laat het ons weten zodat wij ons assortiment kunnen uitbreiden.

 • Athom Homey V2.0

  0 out of 5

  De Athom Homey V2.0 is het meest veelzijdige basisstation van de huidige markt. Dit product kan overweg met alle huidige standaarden zoals Zigbee en Z-Wave. Maar heeft daarnaast ook Infrarood, bluetooth en RFID mogelijkheden.

   

   320,00
 • Aeotec – Z-Stick USB Adapter with Battery

  0 out of 5

  Met de Aeotec Z-Stick USB Adapter kan je elk apparaat (zoals een PC, Notebook, Raspberry Pi, etc) en verander het in een Z-Wave Smart Home control center.

   49,95
 • Logitech Harmony Elite afstandsbediening incl. Hub

  0 out of 5

  De Logitech Harmony Elite is ruimschoots de beste universele afstandsbediening op de markt. Met dit krachtige pakket kun je gemakkelijk activiteiten aanmaken zoals ‘TV Kijken’ waarna alle apparaten die daarvoor nodig zijn (tv, settop-box, versterker, verlichting) direct klaar staan voor gebruik.

   219,95
 • Zipato – ZigBee Extension Module (for Zipabox)

  0 out of 5

  De Zipabox ZigBee Extension Module verbindt de Zipato Zipabox met apparaten die werken met ZigBee-technologie. Deze apparaten kunnen worden gecombineerd met andere technologieën (bv Z-Wave) in smart home automation in het smart home network.

   58,00
 • Zipato – Power Extension Module (for Zipabox)

  0 out of 5

  De Power Extension Module breidt de Zipato Zipabox met ondersteuning voor het meten van een elektrisch circuit

   146,00
 • Zipato – P1 Extension Module (for Zipabox)

  0 out of 5

  De P1 Extension Module verbindt een bestaande elektrische meter met het P1 standaard met de Zipato Zipabox.

   60,00
 • Zipato – KNX Extension Module (for Zipabox)

  0 out of 5

  De KNX uitbreidingsmodule verbindt de Zipato Zipabox met een KNX-netwerk.

   115,00
 • Zipato – EnOcean Extension Module (for Zipabox)

  0 out of 5

  De EnOcean-uitbreidingsmodule verbindt de Zipato Zipabox met apparaten die werken met EnOcean-technologie. Deze apparaten kunnen worden gecombineerd met andere technologieën (bijvoorbeeld Z-Wave) in slimme huisautomatiseringsregels binnen het slimme thuisnetwerk.

   67,00
 • Zipato – Backup Extension Module (for Zipabox)

  0 out of 5

  De Backup Extension Module handhaaft de Zipato Zipabox zijn functies als het elektriciteitsnetwerk uitvalt of tijdens een stroomstoring. De uitbreidingsmodule is een oplaadbare batterij, die ononderbroken stroomvoorziening (USV) gedurende ongeveer 24 uur toelaat.

   95,00
 • FIBARO Home Center 2 (Black Edition)

  0 out of 5

  Het vlaggenschip van Fibaro integreert maximaal 230 apparaten in uw Z-Wave-netwerk, beheert alle apparaten en verbindt ze met elkaar in intelligente automatisering scenes.

   599,00  499,00
 • FIBARO Home Center 2

  0 out of 5

  Het vlaggenschip van Fibaro integreert maximaal 230 apparaten in uw Z-Wave-netwerk, beheert alle apparaten en verbindt ze met elkaar in intelligente automatisering scenes.

   599,00
 • FIBARO Home Center Lite

  0 out of 5

  De HCL is een eenvoudig en intuïtief te gebruiken en goed geprijsde oplossing voor het opbouwen van een eigen smart home.

   229,00
Toegevoegd aan de winkelwagen:

De waardering van www.tdcomfort.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 8.9/10 gebaseerd op 38 reviews.